Altınla ilgili flaş bir tarih verildi! O tarihte aniden yükselişe geçecek

Altınla ilgili sürekli değerlendirmelerde bulunan ekonomi yorumcusu, İslam Memiş altın yatırımı yapmak isteyenler için zirve tarihi verdi. İşaret ettiği tarihlerde altın fiyatlarında patlama niteliğinde yükseliş görüleceğini belirten Memiş altın almak isteyenleri haziran ayının sonrasında altın piyasasında zirve beklediğini belirterek o tarihe yönlendirdi.

Altınla ilgili flaş bir tarih verildi! O tarihte aniden yükselişe geçecek

İslam Memiş, altın fiyatları için zirve tarihi açıkladı. Memiş yatırımcıları uyararak şu ifadeleri kullandı: ''yıllık öngörülerimi ifade ediyorum. Bir değişiklik yok. 1200 TL, 1280 TL, 1350 TL, 1450 TL ve 1550 TL rakamlarını bekliyorum.

“DÜŞÜŞLERİN KALICI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”

Özellikle agresif yükselişleri hazirandan sonra bekliyorum. Gram altın fiyatında, yarın olabilir, pazartesi olabilir, düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Kısa vadeli düşüşlerin de kalıcı olmayacağını tahmin ediyorum. Dikkat etmekte fayda var.''dedi.

 Memiş, ons altın için öngörülerini açıklarken: '' Biz orta ve uzun vadeli bir yatırımcı olduğumuz için artık 1850 dolar altına bakmıyoruz, 2000 dolar üzerindeki ataklara bakıyoruz.

O yüzden de beklemeye devam ediyoruz. Biz 2023 yılı için altın tarafında alım işimizi bitirdik.'' ifadelerine yer verdi. 

İŞTE ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

10 Şubat Cuma günü altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı an itibariyle 1864 dolar oldu. Gram altın fiyatı 1149 lira, çeyrek altın fiyatı 1879 lira, yarım altın fiyatı 3758 lira, tam altın fiyatı ise 7486 lira, Ata altın fiyatı ise 7678 lira seviyesinden işlem görüyor.