Altuğ Adanur Kimdir? Nerelidir? Hakkında Merak Edilenler

İş dünyasının saygın iş insanlarından biri olan Altuğ Adanur Malatya’da dünyaya gelmiştir. Altuğ Adanur ilk ve ortaokul eğitimini Malatya’da, lise ve yükseköğrenimi Ankara’da tamamlamıştır.

Altuğ Adanur Kimdir? Nerelidir? Hakkında Merak Edilenler

Eğitimlerini tamamlamasının ardından iş dünyasına atılan başarılı iş insanı Altuğ Adanur hali hazırda A2 Şirketler Grubu ve Adanur Şirketler grubu ile AD-Life İlaç Firması Genel Müdürlüğü ve Sağlık Turizmi alanında faaliyet gösteren İngiltere Kökenli Messe&Pragsy Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Altuğ Adanur Kimdir? Nerelidir? Hakkında Merak Edilenler - Resim : 1

Altuğ Adanur birçok sosyal sorumluluk projesine destek verirken aynı zamanda yine birçok sivil toplum örgütü, dernek ve vakıflara üyedir.

Assos Holland Türkiye temsilciliği görevini ifa etmeye devam etmektedir.

Altuğ Adanur Kimdir? Nerelidir? Hakkında Merak Edilenler - Resim : 2

Altuğ Adanur Afrika özelinde sosyal sorumluluk projeleri faaliyetlerinin yanı sıra özellikle Tıp Fakültesi-Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültesi öğrencileri için yardım ve sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir. Geleceğimizi teminat altına almak ve Ülke Güvenliğine katkıda bulunmak adına ise Ulusal güvenlik alanında AR-GE Çalışmaları yapan Ulusal ölçekte bir Avrupa kökenli bir şirketi satın alarak Şirketler Grubu bünyesine katmıştır.

Altuğ Adanur Kimdir? Nerelidir? Hakkında Merak Edilenler - Resim : 3