Altuğ Atıcı ve Ali Turan arasında dikkat çeken diyalog! “İstemeyenin iki gözü de kör olsun”

tv100 ekranlarında yayınlanan Şimdi Konuşalım programında CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ile AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Gazete Pencere Yazarı Necdet Saraç, Hukukçu-Siyaset Bilimci Avukat Gökhan Ağdemir; Serap Belovacıklı ile Şimdi Konuşalım programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İlgi ile takip edilen programda 29 Ekim’de fabrika açılışı yapılan yerli otomobil TOGG masaya yatırıldı.

Programda, CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, 19 sene önce rezerv bulunduğunu ve hala çıkmadığını hatırlattı.

“Kılıçdaroğlu, ‘Nerede bu otomobil?’ diyor, otomobil yapılıyor özür dilemiyor”

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Atıcı’nın rezerv hatırlatmasına karşılık olarak, “Bunların hepsini çürütecek tek bir şey var. Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu, “Nerede otomobil?” diyor, otomobil yapılıyor özür dilemiyor. Gaz nerede diyorsunuz? Gaz açıldığı zaman burada program yaparsak ‘Gaz burada hocam’ diyerek getireceğim. Uçak yapılmış, helikopter yapılmış, köprüler yapılmış… Satış için sözleşmeler bile yapılmış. Ben de seni Allah’a havale ediyorum” dedi.

 “Göklerde Türk uçağı mı uçuyor?”

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ise Turan’ın sözlerine, “Göklerde Türk uçağı mı uçuyor? Ben seni millete havale ettim. Uçağımız yapılmış haberimiz yok. Ne adamız biz” diyerek karşılık verdi.