Altun'dan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

İletişim Başkanı Altun'dan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Altun mesajında, "Medya mensuplarımızın her zaman destekçisi olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Altun'dan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir mesaj yayımladı.

Mesajında gelişen teknolojinin, yazılı ve görsel basının yanında internet gazeteciliği ve sosyal medyada habercilik adına yeni imkanları beraberinde getirdiğini belirten Altun, "Yeni medya mecralarıyla dezenformasyon maksatlı haberlerin de hızla dolaşıma girebildiği günümüzde, ülkemiz, bölgemiz ve dünyadaki gelişmeleri doğru okuyabilen, teknolojik imkanlardan istifade ederek gerçek bilgiyi çok daha hızlı yayabilen, yalan haberle kararlı şekilde mücadele edebilen gazetecilerin varlığı, çok daha önemli ve değerli hale gelmektedir" dedi.

Demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle mesleğini ifa eden haber emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik eden Altun, demokrasinin ayrılmaz bir unsuru olan medyanın, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasında hayati bir işleve sahip olduğuna dikkati çekti.