Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Zonguldak… Bunu mutlaka öğrenin. 11,12,13,14,15’e kadar çıkacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin yanı sıra Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Zonguldak’a ayrıca uyarı yapıldı. Bu illerde beklenen sıcaklığın 11,12,13,14,15’e kadar çıkacağı belirtildi.

Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Zonguldak… Bunu mutlaka öğrenin. 11,12,13,14,15’e kadar çıkacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya ilişkin hava durumu tahminini yayımladı. Bu kapsamda  yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi ve hafta boyunca yükselmesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR NORMALLERİN 10- 15 DERECE ÜZERİNE ÇIKACAK

Karadeniz Bölgesi’nde sıcaklıkların 10 ila 15 derece üzerine çıkması bekleniyor. Bu kapsamda Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Zonguldak illerinde yaşayanların dikkatli olmaları istendi.

Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Zonguldak… Bunu mutlaka öğrenin. 11,12,13,14,15’e kadar çıkacak - Resim : 1

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi.

11.00-16.00 SAATLERİNE DİKKAT

Açıklamada, meteorolojik veriler doğrultusunda özellikle kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ve yaşlıların başta olmak üzere tüm vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ila 16 saatleri arasında açık alanlarda bulunmamaları istendi.