10 gündür kayıptı! Kan donduran itiraf geldi: Elbiseleri ve kemik parçaları bulundu

Amasya'da 10 gündür kayıp olarak aranan 54 yaşındaki Mehmet Kındaç'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kındaç'ın arkadaşı sorguda her şeyi itiraf etti. Emniyet güçleri olay yerinde yaptıkları aramada elbise ve kemik parçaları buldu.

10 gündür kayıptı! Kan donduran itiraf geldi: Elbiseleri ve kemik parçaları bulundu

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Orta Mahalle’de yaşayan 54 yaşındaki Mehmet Kındaç'ın babası, 16 Ocak günü oğlundan haber alamayınca polise kayıp başvurusu yaptı. İlçedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsın bir arkadaşıyla araca bindiğini tespit etti. Bunun üzerine arkadaşı Y.K. ifadeye çağrıldı.

10 gündür kayıptı! Kan donduran itiraf geldi: Elbiseleri ve kemik parçaları bulundu - Resim : 1

İTİRAF ETTİ
Çelişkili ifadeler verdiği öğrenilen Y.K. gözaltına alındı. Sorgusunda sulama kanalının kıyısında tartıştıkları Kındaç’a av tüfeğiyle ateş edip başından ve göğsünden vurduğunu itiraf ettiği bildirildi.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU
Bunun üzerine polis, jandarma, itfaiye ve il merkezinden gelen AFAD ekipleri gece boyunca arama yaptı. Kındaç’ın elbiseleri ve ona ait olduğu düşünülen parçalanmış kemik parçaları bulundu.

10 gündür kayıptı! Kan donduran itiraf geldi: Elbiseleri ve kemik parçaları bulundu - Resim : 2

ARAMA KÖPEĞİ KULLANILDI
Gündüz süren aramalarda Bir Eylül Mahallesi'ndeki sulama kanalı çevresinde havadan dronla görüntü alındı. Canlı ve ceset arama köpeği de aramalarda kullanıldı. Ekiplerin olayın aydınlatılması için çalışmaları sürüyor.