Oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! 3 kişi yaşamını yitirdi! Seksenler dizisinin ünlü ismi ve Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi yaralandı

"Baş Belası" isimli tiyatro oyununu sergilemek için Amasya'ya giden oyuncular kabusu yaşadı. Ünlü isimleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Yaralananlar arasında Seksenler dizisinin yıldız ismi ve Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi de var.

Oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! 3 kişi yaşamını yitirdi! Seksenler dizisinin ünlü ismi ve Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi yaralandı

Seksenler dizisinde herkesin sevgisini kazanan Ceyhun Fersoy, Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi ünlü oyuncu Melis İşiten ve oyuncu Sergen Deveci'nin yaralandığı kaza Amasya’nın Merzifon ilçesinde meydana geldi. Baş Belası isimli tiyatro oyununda rol alan oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı. Minibüste yolcular arasında bulunan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti.

Minibüs tıra çarptı! 

Baş Belası adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahneleyen ünlü oyuncuların bulunduğu minibüs, Samsun’a doğru seyir halindeyken, Amasya - Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon yakınlarında bir tıra arkadan çarptı.

 

Oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! 3 kişi yaşamını yitirdi! Seksenler dizisinin ünlü ismi ve Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi yaralandı - Resim : 2

3 kişi hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! 3 kişi yaşamını yitirdi! Seksenler dizisinin ünlü ismi ve Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi yaralandı - Resim : 3

Oyuncular hastaneye kaldırıldı

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan incelemenin ardından minibüsten çıkartılan cenazeler cenaze aracıyla hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.