Amatör balıkçı oltayı attıktan sonra oltanın ucuna gelen balığa inanamadı. Hayatında böyle hiçbir balık tutmamıştı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde balık tutmak için Fener Adası mevkiinde denize açılan amatör bir balıkçı denize salladığı oltasının ucuna takılan balığı görünce gözlerine inanamadı. Oltanın ucuna takılan koca balığı eline alan amatör balıkçı kısa süre içinde bir kofana balığı avladığını anladı.

Amatör balıkçı oltayı attıktan sonra oltanın ucuna gelen balığa inanamadı. Hayatında böyle hiçbir balık tutmamıştı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde amatör balıkçılık yapan Fatih Koç Fener Adası mevkiinde balık tutmak için denize açıldı. Oltasını suya atan amatör balıkçının oltasına tam 1 kilo 100 gram ağırlığında bir kofana balığı takıldı.Oltasının ucuna takılan koca balığı gören balıkçı şaşkınlığını gizleyemedi. Daha önce hiç böyle bir balık avlamamış olan amatör balıkçı avladığı balığı bir balıkçı manavına sattı. 

KİLOLUK KOFANA 600 LİRAYA SATILDI

Fatsa Belediyesi güvenlik personeli olan Fatih Koç, nöbet izninde olduğu zamanlar amatör balıkçılık yapıyor. Bu sabah Fener Adası mevkiinde denize açılan Koç, 1 kilo 100 gram ağırlığında kofana balığı yakaladı. Bu sezon bol miktarda lüfer yakaladığını belirten amatör balıkçı Fatih Koç, kofanayı yakalamanın heyecan verici olduğunu eoyledi.
Kofana balığı, 600 TL'ye bir balıkçı manavı tarafından satın alındı.

 

Amatör balıkçı oltayı attıktan sonra oltanın ucuna gelen balığa inanamadı. Hayatında böyle hiçbir balık tutmamıştı - Resim : 1