Amber Heard: Johnny Depp beni esir aldı 3 gün tecavüz etti

ABD'li ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında hukuk savaşı bitmek bilmiyor. Hollywood'un en olaylı boşanma davası şimdi de ABD'de devam ediyor. Amber Heard’in avukatı: "Johny Depp müvekkilimi 3 gün boyunca esir alıp tecavüz etti." iddiasını ortaya attı.

Amber Heard: Johnny Depp beni esir aldı 3 gün tecavüz etti

Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında iddialaşmalar bitmiyor. Heard'ün, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Depp, kaybettiği davaların ardından bu kez itibar davası açtı. Hemen ardından Depp, akılalmaz bir tecavüz suçlamasıyla suçlandı.

Amber Heard: Johnny Depp beni esir aldı 3 gün tecavüz etti - Resim : 1

REHİN ALIP TECAVÜZ ETTİ İDDİASI

Duruşma sırasında Amber Heard’ün avukatlarından Elaine Bredehoft, Depp’in, 2015 yılında Avustralya’da oldukları sırada Heard üç gün boyunca rehin aldığını ve bir likör şişesi ile tecavüz ettiğini ileri sürdü. Johnny Depp ve Amber Heard tekrar mahkemeye çıkmaya hazırlanıyor. 

"GÜÇLÜ ERKEKLERE KARŞI KONUŞAN KADINLAR İÇİN"

Amber Heard olaylardan sonra yaptığı açıklamada, “Johnny, Washington Post’ta ev içi şiddet ve istismar deneyimlerimi paylaştığım yazım için bana dava açtı. Yazıda onun adını hiç kullanmadım. Sadece güçlü erkeklere karşı konuşan kadınlar için bunun bedelinin ne olduğuna dair fikirlerimi dile getirdim. Umarım bu süreç sonuçlanır ve yolumuza devam edebiliriz. Johnny için hep sevgi besledim ve tüm dünyanın gözü önünde geçmişte yaşadıklarımızın detaylarını paylaşmak bana acı veriyor” diye konuştu.