Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin

Göz çevresi kırışıkları, göz kapağı sorunları, gözaltı torbaları, göz altı çukurları ve morlukları gibi problemler her kadının problemlerinden biri. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız göz çevresi estetiklerini anlattı. İşte ameliyatsız göz çevresi estetiği...

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin

Birçok birey, ilerleyen yaşla beraber özellikle yılların yansıması olan gözlerde ve çevresinde birçok problemle karşılaşıyor. Bu problemlerden en çok; göz çevresi kırışıkları, göz kapağı sorunları, gözaltı torbaları, göz altı çukurları ve morlukları, kaş düşüklüğü vs. ile karşılaşılıyor. Genç bir görünüme sahip olmak için bu problemlerden kurtulmak gerekiyor. Fakat, birçok kişi korkusundan veya güvensizlik yaşadığından ameliyat olmak istemiyor. Peki ameliyat olmadan göz çevresindeki problemlerden kurtulmak mümkün mü? Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız göz çevresi estetikleri hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 1

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız göz çevresi estetiklerini anlattı:

Göz çevresindeki estetik sorunlarla ilgili hastaların çok sayıda şikayeti oluyor. Bu sorunlar arasında kırışık, kaş düşüklüğü, göz altı morluğu, göz kapağı sarkmaları sayılabilir. Estetik cerrahide bütün bu sorunların cerrahi ve cerrahi olmayan tekniklerle tedavi edilmesi mevcut. Göz çevrenizdeki ince çizgiler, kırışıklıklar ve morluklar için derinliğine göre botoks, ışık dolgusu ya da vitamin enjeksiyonları kullanılabilir.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 2

Göz çevresi kırışıkları: Botoks ve dolgu enjeksiyonu uygulanarak göz kenarlarındaki gülümseme kırışıklarının ve kaş arasındaki dikey çizgilerin tedavisi de mümkün.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 3

Göz kapağı sorunları: Cilt yaşlandıkça zaman içinde esnekliğini kaybeder. Esneklikteki bu azalma, yer çekimi kuvvetiyle birleşince yaşlanan derinin sarkmasına neden olur. Alt gözkapağındaki fazla deri katlanmalara ve kırışıklıklara neden olur. Üst göz kapağındaki fazlalıksa aşağı sarkarak gözleri hem işlevsel hem de estetik açıdan olumsuz yönde etkiler.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 4

Gözaltı torbaları: Genetik, yaşlanma ya da yaşam koşullarının oluşturduğu göz altı torbalarından enjeksiyon ya da estetik cerrahi müdahaleler ile kurtulabilirsiniz. Işık dolgusu estetiği bu sorunların tedavisinde yaygın olarak tercih edilen tekniklerin başında yer almaktadır.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 5

Göz altı çukurları ve morlukları: Göz altı çukurlarını kapatmanın en iyi yöntemi ışık dolgusu estetiğidir. Özel sıvı içeriği göz altı bölgesinde su toplanmasını sağlayarak dokuların şişmesini sağlıyor. Göz altı çukurlarını ve morluklarını kapatmak ve doldurmak için ışık dolgusu yaygın olarak tercih edilmektedir. Hasta memnuniyetinin en yüksek olduğu estetik operasyon tekniklerinin başında yer alır.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 6

Alt göz kapağı: Göz altında bulunan yağ fazlasını alarak göz altı torbalarını gidermek ya da yağ eksikliğinden kaynaklanan boşlukları düzeltmek amacıyla yapılıyor. İşlem sırasında estetik cerrahınız alt göz kapağınızın içinden girerek, yağ fazlasını ya yeniden yerleştirir ya da alır. Gerek varsa kaslar ve tendonlar yeniden yapılandırılarak göze daha düzgün bir şekil verilebilir.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 7

Üst göz kapağı: Göz kapakları ile kaşlar arasında oluşan boşluklar kalıtımsal ya da yapılmış bir ameliyatın sonucunda ortaya çıkmış olabilir ama bunların da çözümü var. Işık dolgusu ile üst göz kapağındaki estetik sorunlar da ameliyatsız teknikler ile çözülebilmektedir.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 8

Ameliyatsız kaş kaldırma: Göz çevrenizde belirli bölgelere uygulanacak botoks enjeksiyonları kaşlarınızı geçici bir süreliğine yukarı doğru çeker. Bu bölgede iki kas bulunur. Kaşı aşağı çeken kasa botoks uygulanınca diğer kas kaşı yukarı çekecektir. Cerrahınızın enjeksiyon uygulamasında tecrübeli olmasına özen gösterin. Doğru yapılmayan kaş kaldırma işlemleri bakışlarınızda sürekli şaşkın bir ifade oluşmasına neden olabilir.

Ameliyatsız göz çevresi estetiği ile gençleşmek mümkün! Göz çevresi problemlerine artık son verin - Resim : 9