Amerika bu dehşet verici olayla sarsıldı! Karısının cesedini evcil hayvanlarına yem etti!

Amerika Birleşik Devletleri'nde kan dondurucu bir olay yaşandı. Floride eyaletinde yaşayan 60 yaşındaki Gary Johnson, vefat eden karısının cesedini evinin zeminine taşıdı. Evinde beslediği 2 köpeğin karısının cesedini yemesin müsaade eden adam, insan kalıntılarının uygunsuz şekilde saklanması suçuyla tutuklandı.

Amerika bu dehşet verici olayla sarsıldı! Karısının cesedini evcil hayvanlarına yem etti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde Gary Johnson isimli bir adam ölen karısının cesedini günlerce evinin zemininde çürümeye bıraktığı ve iki köpeğinin karısının cansız bedenini yemesine izin verdiği gerekçesiyle tutuklandı. Gary polisi arayarak evinde bilinmeyen bir kişinin bulunduğunu ve karısı Evamarie MacGregor'un öldüğüne inandığını söyleyince gerçek ortaya çıktı.

Polisler olay yerine geldiğinde ön kapıyı açmayı başaramadılar ve içlerinden biri pencereden oturma odasında sırtüstü yatan, etrafı kanlar içinde yatan bir kadın gördü. Gray polislere iki köpeğinin kemirmesi nedeniyle karısının ayağının kaybolduğunu söyledi.

İFADESİ KAN DONDURDU! "ONU KAYBETMEK İSTEMEDİM"

Tutuklanan Gary sorgu sırasında karısının oturma odasında yardım istediğini duyduğunu hatırladığını ancak kendisine ulaştığında karısının çoktan ölmüş olduğunu belirtti. Karısının yaklaşık 4 gün önce öldüğünü belirten Gary onu kaybetmek istemediği için oturma odasının zemininde bıraktığı ifade edildi. Gary, Çarşamba günü mahkemeye çıkarıldı ve 5.000 dolarlık bir kefalet karşılığında ilçe hapishanesinde tutulmasına karar verildi. Ön duruşmanın 18 Ocak'ta yapılması planlanıyor.