Amerika bu komplo teorisiyle çalkalanıyor! Taylor Swift, Biden'a yardım mı ediyor?

Amerika'da 5 Kasım seçimlerine geri sayım sürerken çeşitli iddialarda gündemden düşmüyor. Son zamanlardan bu iddiaların en ilgi çekici olanı Taylor Swift ile ilgili olanı oldu. Swift'in Biden'ın seçimi kazanması için yardım ettiği yönündeki komplo teorisi anketlere konu oldu, ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Amerika bu komplo teorisiyle çalkalanıyor! Taylor Swift, Biden'a yardım mı ediyor?

Amerika'da son zamanlarda ilginç bir komplo teorisi gündemde. Özellikle yeni anketler Amerikalıların hatırı sayılır bir kısmının bu teoriye inandığını göstermesi dünya basınının da dikkatini çekti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Joe Biden'ın kasım ayında yeniden seçilmesine yardımcı olacak bir komplonun parçası olduğuna inanılıyor.

Monmouth Üniversitesi Anket Enstitüsü Müdürü Patrick Murray, salı günü yaptığı açıklamada, "Sözde Taylor Swift komplosunun oldukça yüksek sayıdaki Trump destekçisinde karşılığı var. Biz anket yapmadan önce bunu duymamış olan birçok kişi bile bu fikrin inandırıcı olduğunu kabul ediyor" dedi.

"İNANLARIN DÖRTTE ÜÇÜ CUMHURİYETÇİ PARTİ'YE EĞİLİMLİ"

Yapılan ankete göre; katılanların yüzde 18'i komploya inanıyor.

Şarkıcının Kansas City Chiefs NFL takımının yıldızı Travis Kelce ile çıkmaya başlamasının ardından sağcı medyada komplo teorisi gelişti. Swift, 2020'de Donald Trump yerine Joe Biden'ı destekledi; Beyaz Saray'ın bu yıl da aynısını yapmasını sağlamaya çalıştığı bildiriliyor. Hatta Super Bowl'da Chiefs'in galip gelmesi de Biden'ın şeytani planının bir parçasıydı.

Komploya inandığını söyleyenlerin yaklaşık dörtte üçü kendilerini Cumhuriyetçi Parti'yle özdeşleştiriyor veya Cumhuriyetçi Parti'ye eğilimli gösteriyor, yüzde 83'ü de kasım ayında Trump'ı destekleyeceğini söyledi. (Sözcü)