Amerika'daki başkanlık seçiminde yeni aday! O, "Sizden biri!"

Amerika’daki başkanlık seçimlerinde Joe Biden ve Donald Trump'tan başka bir aday daha var. Bu aday başkanlık yarışana katılmayı o kadar istiyor ki, adını "Literally Anybody Else" (Gerçekten Sizden Biri) olarak değiştirdi.

Amerika'daki başkanlık seçiminde yeni aday! O, "Sizden biri!"

ABD'de bir öğretmen, başkanlık seçiminde Joe Biden ve Donald Trump'a karşı yarışmak için imza toplamaya başladı.

35 yaşındaki Dustin Ebey, şu anda Dallas banliyösünde matematik öğretmeni olarak çalışıyor ve Amerika Birleşik Devletleri Ordusu'nda da görev aldı. 

Bağımsız aday olarak başkanlık seçimine katılmayı amaçlayan Teksaslı öğretmenin adaylardan duyduğu memnuniyetsizlik o kadar güçlü ki "300 milyon insan daha iyisini alabilir. Bu iki partinin iktidarı ele geçirmesinden bıkmış ve sıradan insanlara hiçbir faydası olmayan benim gibi insanlar için gerçekten bir yer olmalı. " açıklamasını yaptı.

Amerika'daki başkanlık seçiminde yeni aday! O, "Sizden biri!" - Resim : 1

"BU BİR SEÇİM SLOGANI"

Else, aynı zamanda bağış topladığı kendi web sitesinde, adının bir kişinin adı olmaktan çok bir seçim sloganı olduğunu yazıyor. "Bu benimle ilgili değil, kelimenin tam anlamıyla fikir olarak herhangi biriyle ilgili. Oy pusulasında 'hiçbiri' ifadesinin doldurulmasına izin verilmiyor ve benim adım aslında bu işlevi görüyor." ifadelerine yer veriyor.

13 MAYIS’A KADAR 113 BİN İMZA TOPLAMAK ZORUNDA

İsminin oy pusulasına girebilmesi için 13 Mayıs’a kadar memleketi Teksas'tan kendisine destek vermeye istekli insanlardan 113.000 imzaya ihtiyacı var.

Amerika'daki başkanlık seçiminde yeni aday! O, "Sizden biri!" - Resim : 2

Else, "Amerikalılar çok uzun zamandır parti sadakatini iyi hükümetin üstünde tutan partilerin kurbanı oldu. Washington'a hep birlikte bir açıklama yapalım ve şunu söyleyelim: Bizi temsil etmelisiniz, yoksa yerinize başkası geçecektir. Amerika borçların kralı ile 81 yaşındaki biri arasında seçim yapmak zorunda kalmamalı." dedi.