ABD'de kan donduran olay! Genç hemşireye tecavüz edip, öldürdü!

Amerika'nın Arkansas eyaletinde 25 yaşındaki genç hemşire Sydney Sutherland, evine gittiği sırada tecavüze uğradı. Ardından feci şekilde öldürüldü. 

ABD'de kan donduran olay! Genç hemşireye tecavüz edip, öldürdü!

Amerika'nın Arkansas eyaletinde bir çiftlik evinde Sydney Sutherland, erkek arkadaşıyla beraber yaşıyordu. Sydney Sutherland geçtiğimiz günlerce ani bir şekilde ortadan kayboldu.

Sevgilinin bir süre eve dönmemesi üzerine Alex Nicholson endişeye kapıldı. Nicholson soluğu polis karakolunda alarak kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri bölgede arama çalışmaları başlatarak genç kadını aramaya başladı.

Genç kadını arama çalışmalarına bölgede yaşayan çiftçi Quake Lewellyn de katıldı.

Polis, Sutherland'inin cesedini telefonu takip ederek iki gün sonra buldu. Lewellyn'den şüphelenen polis ekipleri Lewellyn'in telefon verilerini kontrol etti.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda Sutherland'in öldüğü yere Lewellyn'in 2 gün önce gittiği tespit edildi. Polis ekipleri Lewellyn gözaltına aldı. Lewellyn polis ekiplerine yaptığı her şeyi itiraf etti.

İtiraf etti

Lewellyn polis ekiplerine verdiği ifade de genç kadına ağaçlık alanda yürüyüş yaptığı sırada pikabıyla çarpıp üzerinden geçtiğini ve boş alana götürdüğünü itiraf etti.

Lewellyn daha sonra genç kadına tecavüz ederek öldürdüğünü açıkladı.

Tutuklanan Lewellyn kefaretsiz bir şekilde yargılanmaya başladı. Polis, Sydney ve Lewellyn'nın daha önce de bir birbirlerini tanıdıklarını ama aralarında ne gibi bir bağlantının olduğunu çözemediklerini dile getirdi.