150 bin TL Faizsiz Evlilik kredisi şartları neler ve ne zaman verilecek? Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, nasıl ve nereden yapılacak?

Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına dair Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlüğe giren kanun ile birlikte evlenecek çiftlerin uzun süredir beklediği evlilik kredisi konusu da gündeme geldi. 150 bin TL Faizsiz olacak şekilde verilecek olan kredi 2 yıl geri ödemesiz olacak. Peki; Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, nasıl ve nereden yapılacak? 150 bin TL Faizsiz Evlilik kredisi şartları neler ve ne zaman verilecek? İşte yanıtı.

Faizsiz evlilik kredisi 2 yıl geri ödemesiz olacak ve pilot uygulamaya, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen şehirlerde başlanacak. Öte yandan; Aile ve Gençlik Fonu'nun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte de "Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, nasıl ve nereden yapılacak? 150 bin TL Faizsiz Evlilik kredisi şartları neler ve ne zaman verilecek?" sorularının yanıtları için de araştırmalar başlamış oldu. İşte konuyla alakalı son bilgiler.