2023 yılını inceleyen araştırmacılar Amerika, Avrupa ve Türkiye'ye 2024 yılı için daha korkunç haberi verdi. Gelme gelme, sen bari gelme

2023 yılını inceleyen araştırmacılar Amerika, Avrupa ve Türkiye'ye 2024 yılı için daha korkunç haberi verdi. Dünyada bilinen büyük iklim kurumlarının araştırmacıları, tüm zamanların verilerini inceledi ve hepsi aynı şeyi söyledi. Gelmiş geçmiş en sıcak yıl 2023 yılı seçildi ancak 2024 yılı yüzde 58 ihtimal ile çok daha sıcak geçebilir.

2023 yılını inceleyen araştırmacılar Amerika, Avrupa ve Türkiye'ye 2024 yılı için daha korkunç haberi verdi. 2023 yılının tamamı için küresel sıcaklıkların nihai çetelesi toplandı ve analiz edildi. Yılın ikinci yarısında gördüklerimiz göz önüne alındığında, sonuçlar sürpriz olmasa da yine de oldukça şok edici. Dünyadaki iklim kurumlarının hepsi aynı fikirde. NOAA , NASA , Copernicus İklim Değişikliği Servisi, Birleşik Krallık Met Ofisi, Japonya Meteoroloji Ajansı , Berkeley Earth ve Dünya Meteoroloji Ajansı tarafından yapılan ayrı analizler, 2023'ün kaydedilen en sıcak yıl olduğunu gösteriyor.