2024’te hangi burç aşkta kazanacak, hangisi paraya para demeyecek? İşte burçların 2024 haritası

Astrolog Aycan Balan, burçların 2024 etkilerini yazdı. Hangi burçlar, nasıl etkilenecek? Aşkta yüzü gülecek burçlar hangileri olacak? İş hayatında başarıyı yakalayacak burçlar hangileri? İşte 2024 yılında burçları bekleyen yenilikler, sürprizler...

YÜKSELEN KOÇ

Plüton’un ocak ayında Kova burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevre, arkadaşlık ilişkileri ve hayalleriniz konusunda birtakım değişiklikleri de beraberinde getirecektir. Sağlam ve kalıcı olmayan arkadaşlık ilişkilerinizde bitişler yaşanabilir. Yeni sosyal çevreler içerisinde dahil olabilirsiniz. Hayallerinize ve hedeflerine giden yolda kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

Mayıs ayına kadar olan süreç içinde finansal açıdan oldukça güzel etkiler altında olacaksınız. Gayrimenkul alım satımları yaşayabilir, buralardan gelirler elde edebilirsiniz. İş yükümlülüğünüz artabilir, buna bağlı olarak kazançlarda da artışlar yaşanabilir. Mayıs ayından sonraki süreçler içinde taşınmalar, yer değişimler, şehir değişimleri gibi konular yaşanabilir. Birçok eğitim fırsatı da yakalayabilirsiniz. Her türlü ortaklı işler ve projeler size şans ve fırsat getirebilir.

Satürn’ün 12. evinizde yaptığı transit, sizi bir nevi fedakârlık sınavına tabii tutacak. İş ve kariyer alanlarınızda değişiklikler yaşanabilir, üzerinizde çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Ay düğümleri ve tutulmaların Koç – Terazi aksında oluyor olması, bu yılın ana konusunun ilişkiler olduğunu söylüyor. Bu tutulmalar, size statü değişimleri getirebilir; evlilik, boşanma veya ebeveyn olma ile gelen statü değişimleri yaşanabilir. İlişkiler açısından ben – sen çatışmaları çok fazla yaşanabilir.