29 EKİM MESAJLARI: 100. yıl özel, Atatürk görselli, Türk Bayraklı, resimli, maneviyat dolu, anlamlı, uzun, kısa, etkili Cumhuriyet Bayramı mesajları!

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanıyor. Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutlamaya hazırlanırken, 29 Ekim sözleri ve 29 Ekim mesajları vatandaşın gündemine yerleşti. Vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajlarıyla bu özel günü kutlayacak. İşte, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, Atatürk görselli, günün anlam ve önemine uygun, kısa, uzun, duygulu 29 Ekim mesajları!

100. yıl coşkusuna hazırlanırken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları gündem oldu.

27 Ekim 1923'te İcra Vekilleri Heyeti'nin istifası ve yerine meclisin güvenini kazanacak yeni bir kabinenin kurulamaması üzerine Mustafa Kemal Paşa, yönetim biçiminin Cumhuriyet olması için İsmet İnönü ile birlikte bir yasa değişikliği tasarısı hazırlayarak 29 Ekim 1923'te Meclis'e sundu. Teşkilat-ı Esasiye Kanunu'nda yapılan değişikliklerin kabulü ile Cumhuriyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilmiş oldu. Bu sene, Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutlamaya hazırlanırken, 29 Ekim mesajları araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, aileleri ve yakınlarıyla bu anlamlı günü kutlamak için 29 Ekim sözlerini aratıyor. Eşe, dosta, akrabaya gönderilecek duygulu 29 Ekim mesajları arama motorlarında öne çıktı. Cumhuriyet'in 100. yılı sevinci, tüm ülkede yaşanacak.

İşte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları...

100. YIL COŞKUSU!

Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bu sene 29 Ekim'de 100. yıl coşkusuyla kutlanacak. 29 Ekim, ülkenin dört bir yanında sevgi ve gururla yad edilecek. Vatandaşlar, bu onurlu günü kutlamak için birbirlerine gönderebilecekleri en güzel mesajlarını aratıyor. 

İşte, en anlamlı mesajlar...