Adana, Mersin, Hatay, İstanbul, Kocaeli, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Trabzon Türkiye'nin tümüne önemli uyarı! Evde ortaya çıkıyor. Antenleriyle hissedip kulaktan giriyor

Türkiye'de kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar da evlerde daha çok vakit geçirmeye başlayacaklar. Bu nedenle evlerde ortaya çıkan böceklere dikkat edilmesi gerekiyor. Adana, Mersin, Hatay, İstanbul, Kocaeli, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Trabzon dahil tüm Türkiye'de yaşayan vatandaşların öğrenmesi gereken bir böcek türü var. Antenleriyle hissedip kulaktan giriyor.

Türkiye'de havalar hızla soğumaya başladıç Havaların soğumasıyla birlikte yaz aylarında daha çok dışarıda vakit geçiren vatandaşlarımız ise artık evlerinde daha çok vakit geçirmeye başlayacaklar. Bu nedenle büyükşehirlerimiz arasında yer alan Adana, Mersin, Hatay, İstanbul, Kocaeli, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Trabzon'da yaşayan vatandaşlarımızın ev içerisinde dikkat etmeleri ve özelliklerini öğrenmelerei gereken bir böcek türü var.