Afyonkarahisar’da 10.000 tanesi tek seferde bırakıldı. 10.000 tanesi kısa bir sürede her yere yayıldı
Ekosistemi desteklemek ve sürdürülebilir balıkçılığın devamını sağlamak için gölet ve sulak alanlara on binlerce hayvan bırakıldı.

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde sürdürülebilir balıkçılığı desteklemek, ekosistemin korunması ve balık popülasyonunun artırılması amacıyla gerçekleştirilen balık bırakma etkinliğinde sulak alanlara 10 bin sazan balığı yavrusu salındı.
ON BİNLERCE SAZAN BALIĞI GÖLETLERLE BULUŞTU
Gerçekleştirilen balık bırakma faaliyeti ile ilgili Bayat Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada,
"Sürdürülebilir balıkçılık için barajlarımıza 10 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı. Balıklarımızı ait olduğu sulara bırakarak ekosistemi koruma ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla binlerce yavru balığı barajlarımıza bıraktık" ifadelerine yer verildi.