AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 29 Kasım insanlıkla dayanışma günüdür
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Çelik, "Filistin halkının özgürlük mücadelesi, 'insanlık haysiyetine sahip çıkma' mücadelesidir. Bu mücadeleyi daha güçlü şekilde sürdüreceğiz" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.
AK Parti Sözcüsü Çelik, "29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü. Bundan sonra ise her gün insanlığın Filistin’le dayanışma günüdür" dedi.
Çelik mesajında, "Diğer bir ifadeyle 29 Kasım insanlıkla dayanışma günüdür. Filistin halkının özgürlük mücadelesi, 'insanlık haysiyetine sahip çıkma' mücadelesidir. Bu mücadeleyi daha güçlü şekilde sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.