Akaryakıtta büyük indirim! Yapılan kampanya akaryakıt fiyatlarını yarı yarıya indirecek! Bu kampanya sınırlı sayıda...

Geçtiğimiz hafta üst üste gelen indirim haberlerinin ardından, akaryakıt fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı. Benzin ve motorine gelen indirimleri yeterli bulmayan araç sahiplerine büyük bir kampanya başlatıldı.

Akaryakıta bir indirim bir zam haberleri gelmeye devam ediyor. Peş peşe yapılan indirimlerin ardından en son LPG fiyatlarına 30 kuruş zam gelmişti. Yapılan zam ve indirimlerin ardından, Petrol Ofisi büyük bir kampanya ile araç sahiplerinin karşısına çıktı.

Petrol Ofisi, sitesinde yaptığı açıklamayla araç sahiplerine müjdeyi verdi. Her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapan araç sahipleri, anında 500 TL hediye puan kazanıyor. Kazanılan 500 TL hediye puan ile sonraki yakıt alımında kullanılabiliyor. Bu 500 TL'lik hediye puan kullanılabilecek.

BU KAMPANYA 12 AY BOYUNCA GEÇERLİ!

Petrol Ofisi duyurusunda şu detaylara yer verdi: "Bir kampanya dönemi 12 aydır. Kampanyaya katılım yaptığınız ilk ay harcama sözünü yerine getirmeniz durumunda 1. ayınız sayılır, yerine getiremediğiniz durumda bir sonraki ay 1.ayınız sayılır ve üzerine 11 ay daha devam eder. İlerleyen aylarda harcama sözünü yerine getiremediğinizde 12 aylık süreniz kesilmeden devam edecek olup, bu aylar eksik olarak hesaplanır."

Haberin Devamı

BU DETAYA DİKKAT EDİN!

Sonraki aylarda harcama sözü verdikten sonra her ay kesintisiz 500 Tl'lik yakıt almanız gerekmekte. Petrol Ofisi duyurusunda şu detaya dikkat çekti: "İlgili 12 ayın sonunda, 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı'nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapamamış olmanız halinde, harcama sözünüzü yerine getiremediğiniz aylar üzerinden hesaplama yapılarak “PO Harcama Sözü Geri Alım" açıklaması ile kartınıza borç yansıtılacaktır. Harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak borç için örnek hesaplama: kredi kartına kampanyaya istinaden yatırılan 500 TL. 5 ay harcama sözünü gerçekleştirmiş olmanız durumunda, harcama sözünü yerine getiremediğiniz 7 ay (12-5) için (500/12)*7= 291,6 TL şeklinde ücret yansır.""

SORUMLULUK ARAÇ SAHİPLERİNE AİT!

Petrol Ofisi, kampanyası hakkında sorumluluk almadığını söyledi: "Kampanya katıldığınız tarih itibarıyla başlar. Katılımınız sonrası ING Kredi Kartınız ile 12 ay boyunca kampanya kapsamında verdiğiniz harcama sözünü yerine getirme sorumluluğu tarafınıza aittir."

Haberin Devamı

SINIRLI SAYIDA!

Kampanyaya katılmak isteyen araç sahipleri, 1 Aralık 2021 ile 1 Aralık 2022 arasında başvuru yapmalıdır. Kampanyaya katılımda 5.000 müşterisınırı vardır.

KAMPANYA HAKKINDA TÜM DETAYLAR...

Sonraki Haber