Akvaryumda inceleme yapan veteriner şişen hayvanı görünce korkunç bir detay keşfetti... Karnındaki şey resmen dehşet verici

Akvaryumda inceleme yapan veteriner, dişi vatoz balığının şiştiğini görünce hayvanı muayene etti ve korkunç bir detay keşfetti. Karnındaki şey resmen dehşet vericiydi. Veteriner, tek bir tane bil erkek vatozun olmadığı akvaryumda, dişi vatozun hamile kaldığını tespit etti. Vatozun, nasıl hamile kaldığının gizemi dünya çapındaki gözlemcileri şaşırttı. Şu an iki seçenek var. Vatoz, ya kendi klonunu üretiyor ve eş olmadan çoğalıyor ya da bebek vatozların babası, köpek balığı olabilir.

Akvaryumda inceleme yapan veteriner, dişi vatoz balığının şiştiğini görünce hayvanı muayene etti ve korkunç bir detay keşfetti. Karnındaki şey resmen dehşet vericiydi. Veteriner, tek bir tane bil erkek vatozun olmadığı akvaryumda, dişi vatozun hamile kaldığını tespit etti. Hamile bir vatoz genellikle küresel ilgi çekmez, ancak Charlotte vatozunun ABD'de hiç erkek bulunmayan bir akvaryumda nasıl hamile kaldığının gizemi dünya çapındaki gözlemcileri şaşırttımayı başardı.