Alışveriş merkezinde intihar girişimi! Genç kadını güvenlik müdürü ikna etti

Gaziantep’te genç bir kadın, alışveriş merkezinde bulunan terasa çıkarak intihar girişiminde bulundu. Genç kadını, alışveriş merkezinin güvenlik müdürü ikna etti.

This browser does not support the video element.

Tek başına alışveriş merkezine giren S.G. (24) intihar girişiminde bulundu. Alışveriş merkezinin terasına çıkan kadın, terasla korkuluk kısmının arasında bulunan cam bölümü aşarak metrelerce yükseklikte bulunan korkuluk kısmına geçti. Bir süre korkuluklarda bekleyen kadına, alışveriş merkezinin güvenlik görevlisi le terasta bulunan vatandaşlar müdahale etmek istedi. Bir ara korkulukların ucuna kadar gelen kadın, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

"Güvenlik müdürü, genç kadını intihardan vazgeçirmek için uzun süre dil döktü"

İntihar girişimi esnasında alışveriş merkezine girişler kapatılırken ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri genç kadının atlama ihtimaline karşı şişme yatak açtı. Alışveriş merkezinin güvenlik müdürü, genç kadını intihardan vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. Terasta hüngür hüngür ağlayan kadın, bir süre sonra güvenlik müdürünün çabası sonucu intihar etmekten vazgeçti. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen kadın sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırıldı.