Altında kritik tahmin! Altın yükselir mi, düşer mi? Altın fiyatları ne olur? Çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar? Canlı altın kuru, bugün anlık altın fiyatı (güncel)

Altın fiyatlarında son dakika tahminleri gelmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız haftada altın kritik eşikten geri döndü. ABD bankacılık krizi ve FED’in kararı etkili olmayı sürdürüyor. Beklendiği gibi FED’in faizi politika faizini 25 baz puan artırmasının ardından altın destek bulurken, hafta içi fiyatlamalarının gerisinde kaldı. Peki, Altın yükselir mi, düşer mi? Altın fiyatları ne olur? Çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar? Canlı altın kuru, bugün anlık güncel altın fiyatı!

Anlık altın fiyatları Amerika’daki banka krizi, FED’in faiz kararı ve en son da Merkez Bankası faiz kararından etkilendi. Beklentiler altın fiyatlarını desteklerken, FED’in faizde durağan seyir izleyeceği sinyalleri altında ivmeyi yukarı çekiyor. Geride bıraktığımız haftada gram altında zirve görülürken, bankacılık krizi kaynaklı endişeler altın fiyatlarını desteklemeye devam ediyor.