Altında her şey tersine döndü, çarpıcı tahmin geldi! Uzmanlarda büyük kazanç için kritik tüyo geldi, o tarihi bekleyin! Hiçbir şey beklendiği gibi olmayacak!

Altın fiyatlarında kritik haftaya girildi. Öncelikle küresel piyasalarda ABD borç krizi ile Fed kararı ile beklentiler ons altında düşüşe neden oldu. Ons altındaki fiyatlama gram altına da yansıdı. Yurt içinde seçim nedeniyle panik alımları yapılırken uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. İkinci tur oylama ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulunan uzmanlar, altın yatırımcısına kazanç için tüyo verdi. Peki, Altın ne olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram,

Altın fiyatları nisan ayı başından beri en düşük seviyesine geriledi. ABD'de borç tavanı krizi ile Fed yönlendirmeleri sonrasında ons altında art arda düşüşler yaşandı. Ons altındaki düşüş gram altını da etkiledi. Yurt içinde seçim gündemi yoğun olarak devam ederken, altında umutlar seçim sonrasına bırakıldı. Ancak uzmanlar altın için seçimi bekleyenleri uyardı ve asıl kazanç için önemli bir tüyo verdi.