Altın fiyatları tersine döndü! Düşüş başladı! Tarih verildi, altında alım fırsatı doğacak! Çeyrek ve gram ne kadar, altın fiyatları ne olur?

Altın fiyatları geride bıraktığımız haftada rekor üstüne rekor kırarak 13 ayın zirvesinde yerleşti. Altında destek devam ederken yeni haftaya girişte altın ters köşe yaptı. Analistler önümüzdeki hafta altında alım fırsatı sağlayacak düşüş bekliyordu. Bugün itibariye resmen düşüş başladı. Peki, Altın ne kadar olur, düşer mi, yükselir mi? Çeyrek altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Tam, Cumhuriyet, yarım altın fiyatları!

Altın fiyatları tersine döndü! Hafta içi rekor üstüne rekor tazeleyen altın, yeni haftaya girişte ateşini düşürdü. Analistlerin alım fırsatı dediği haftaya giriş yapılırken, altın fiyatlarında geri çekilme resmen başladı. Geçen hafta 13 ayın zirvesine yükselen altın yatırımcı için güvenli liman olmaya devam ediyor. Peki, Altın fiyatları yükselecek mi? Altın ne kadar olur? Altın alınır mı? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte tam, Cumhuriyet, yarım altın fiyatları...