Yetenek yarışmasında direk dansı yapan kadın hem jürinin hem de izleyenlerin aklını başından aldı

Ülkemizde de benzeri yapılan yetenek yarışmasının Amerika versiyonunda yarışan Kristy Sellars isimli kadın yarışmaya direk dansındaki yeteneklerini sergilemek için katıldı. Sellars o kadar büyük bir şov yaptı ki hem jürinin hem izleyenlerin aklını başından aldı.

This browser does not support the video element.

TV8 ekranlarında Yetenek Sizsiniz olarak yayınlanan yarışmanın Amerika'daki versiyonunda akılları baştan alan bir kadın yarışmacı, tüm ülkenin gündemine oturdu. Direk dansı yapan Kristy Sellars, yarışmayı ikincilikle tamamladı. Sellars'ın performansı akılları baştan aldı.

Direk dansını tiyatral bir performansa çevirdi

Kristy Sellars'ın yaptığı gösteriye sadece direk dansı demek haksızlık olur. Başlı başına zor bir dans türü olan "Pole dance" olarak da bilinen direk dansı estetik anlamda da izleyenlere seyir zevki yaşatıyor. Sellars'ın yaptığı ise resmen tiyatral bir şov oldu.

3 çocuk annesi direk dansçısı olarak tanındı

Haberin Devamı

Aslen Avustralyalı olan dansçı 3 çocuk annesi olduğunu söyleyince hem jüri üyelerini hem de yarışmacıları şaşırttı. Direk dansını başka bir boyuta taşıyan Kristy Sellars, performansıyla herkesi etkiledi. Sellars, Amerika yetenek yarışmasında 2. oldu.