Ankara'da inanılmaz olay: Profesörün sözüne güvenen hasta, bacağından oldu!

Ankara'da kuryelik yapan Yusuf Çağlar, 2022'de geçirdiği trafik kazası sonrasında bacağı kırıldı. Oluşan enfeksiyon nedeniyle ameliyat olmaya karar verdi. Prof. Dr. S.N.N. ile 375 bin lira karşılığında anlaştı ancak ameliyat sonrasında sağ bacağı ampute edildi. Hem sağlığını hem de parasını kaybeden Çağlar, S.N.N. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Başkentte kurye olarak çalışan Yusuf Çağlar, 2022 yılında trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından sağ bacağında kırık oluşan Çağlar, tedavi için sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye sevk edildi. Hastanede kovid testi pozitif çıkan Çağlar, bir hafta süreyle karantinaya alındı. Bu sürede bacağında enfeksiyon oluşan Çağlar, karantina süresinin bitmesinin ardından ameliyata alındı. Bacağına platin takılan Çağlar, dizindeki enfeksiyonun geçmemesi sonucu doku kaybı yaşadı. Daha sonra ise doku kaybının ameliyatla temizlenmesine rağmen Çağlar’ın dizindeki enfeksiyon devam etti. 8 aylık antibiyotik tedavisine rağmen iyileşemeyen Çağlar, başka hastanelerde sağlığına kavuşma arayışı içerisine girdi.

Bunun üzerine Çağlar, hem özel kliniği bulunan hem de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde çalışan S.N.N ile internet üzerinden iletişime geçti. Çağlar, özel klinikte yapılan muayene sonrası Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat olmak için S.N.N ile 250 bin lirası peşin, 125 bin lirası senet olmak üzere 375 bin Türk Lirası üzerine anlaştı. S.N.N’nin bacağını kurtaracağı iddiası sonucu ameliyat olan Çağlar’ın sağ bacağı 1 hafta sonra ampute edildi. Amputasyon süreci sonrası ise yarası tam kapanmayan Çağlar, şimdi de bacağının 5 santimetre daha kesilmesi tehlikesi üzerine ilk muayene olduğu hastane ve ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. S.N.N hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.