Barça Griezmann'ı açıkladı, Atletico patladı!

Barcelona Antonie Griezmann transferini bitirdi. Barcelona resmi Twitter hesabından Antonie Griezmann videosu paylaşarak "Bunu bekliyordunuz" yazdı. Barcelona Antonie Griezmann transferinde mutlu sona ulaştı. Barça'nın açıklamasının ardından Atletico Madrid'den çok sert bir açıklama geldi.

Barcelona yılın transfer bombasını patladı. Antonie Griezmann iddiaları gerçek oldu ve transfer gerçekleşti. Barcelona, Atletico Madrid'e Antonie Griezmann için 120 milyon euro serbest kalma bedeli ödeyecek.

Antonie Griezmann'ın bundan sonraki serbest kalma bedeli ise 800 milyon euro olarak belirlendi. 

Yaz aylarında gerçekleşmesi merakla beklenen transferlerden biri daha sona erdi. Barcelona, Antoine Griezmann'ın serbest kalma bedeli olan 120 milyon euro'yu ödeyerek oyuncuyu renklerine bağladı.

5 yıldır Atletico Madrid forması giyen 28 yaşındaki Fransız yıldız, sezon bittikten sonra Atletico Madrid'den ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Talebine olumlu dönüş alan Griezmann, kulüplerin anlaşmasının ardından yeni kulübüne transfer oldu.

Golcü futbolcu, Atletico Madrid kariyerini 257 maçta 133 gol kaydederek tamamladı.

Atletico Madrid'in açıklaması ortalığı karıştırdı

Katalan kulübünün transferi resmen duyurmasının ardından Atletico Madrid'in yayımladığı bildiri ise bir anda ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

Madrid ekibi, Fransız santrforun avukatının bugün La Liga'nın ofisine giderek 120 milyon euroluk bir ödeme gerçekleştirdiğini ancak Griezmann'ın Barcelona'yla anlaştığı tarihte serbest kalma bedelinin 200 milyon euro olduğunu ve daha sonra 120 milyon euro'ya düşürüldüğünü öne sürerek konuyu yargıya taşıyacağını belirtti.

Aynı hafta içinde ikinci kriz!

Kırmızı Beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta ise 28 yaşındaki futbolcunun serbest kalma bedelinin ödenmesinde yaşanan gecikme nedeniyle transferin askıya alındığını ilan etmişti. Hem Griezmann'ı hem de Barça'yı sert bir dille eleştiren Atletico, söz konusu açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kulübümüz hem Griezmann hem de Barcelona'nın tavrını asla kabul etmemektir. Barcelona kulübünün Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la karşılaştığımız ve La Liga şampiyonluğu için mücadele ettiğimiz bir dönemde oyuncumuzu olan kontratını ihlal etmeye kışkırtmasının sportif dürüstlüğe sığmadığını ve hem kulübümüz hem de milyonlarca taraftarına zarar verdiğini belirtmek isteriz."

Sonraki Haber