Artvin'de şehrin ortasındaki 50 metrelik devasa asansörü görenler başta anlam veremedi. Nedenini öğrenince hak verdiler. Sokak köpekleri bile kullanıyor

Artvin'e bağlı Hopa ilçesinin ortasında bulunan asansörü ilk defa görenler başta anlam veremedi. Ancak asansörün iki mahalle arasındaki uzayan mesafeyi kısaltmak için yapıldığını öğrenince hak verdiler. İlçe merkezinden 50 metre yükseklikte bulunan Kuledibi mahallesine ulaşımın merdivenle yapılması nedeniyle canından bezen vatandaşlar, belediyeden talep ettikleri asansör sayesinde kolayca ulaşım sağlayabiliyorlar. Sokak köpekleri de asansörü hem ulaşım hem de ısınma için kullanıyor.

Artvin'e bağlı Hopa ilçesinin ortasındaki asansör görenleri hayrete düşürüyor. Şehir merkezinde bu asansörü ilk defa görenler anlam veremese de yerel halk, bu asansör sayesinde oldukça mutlu. Merdivenlerden yorulan vatandaşlar, belediyeden asansör talebinde bulununca Hopa Belediyesi, ilçe merkezinden 50 metre yüksekte olan Kuledibi mahallesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla asansör yaptı.