Aşk-ı Memnu final bölümü bu akşam var mı? Aşk-ı Memnu finali bu akşam (21 Ekim) televizyonda yayınlanacak mı ve saat kaçta?

4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D'de yayınlanan romantik ve drama türündeki televizyon dizisi olan Aşk-ı Memnu, finalinin ardından yıllar geçmesine rağmen hala beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin tekrarları, hafta içi her gün gündüz Kanal D kuşağında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de, dizinin final sahnesi merakla bekleniyor. Peki, Aşk-ı Memnu final bölümü bu akşam var mı? Aşk-ı Memnu finali bu akşam (21 Ekim) televizyonda yayınlanacak mı, saat kaçta?

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi, senaryosu ve final sahnesiyle izleyicinin aklına kazınmıştı. Dizinin tekrarları hafta içi her gün yayınlanıyor. Şimdi ise izleyiciler, ''Aşk-ı Memnu final bölümü bu akşam yayınlanacak mı?'' sorusunu soruyor. Halid Ziya Uşaklıgil'in 1900'de yayımlanan aynı adlı romanından uyarlama olan dizi, yıllar sonra bile adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Dizi, İstanbul'un sayılı zenginlerinden biri olan Adnan Bey'in, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra Nihal ve Bülent adlı iki çocuğuyla kalmasından sonra, ikinci bir evlilik yaparak kendisinden çok genç bir kız olan Bihter ile evlenmesi ve Bihter'in kendisini manevi yeğeni Behlül'le aldatmasını konu ediniyor.

İşte, Aşk-ı Memnu final bölümü hakkında tüm ayrıntılar...