Esra Erol hem eşi hem de sevgilisiyle yaşayan adamı "Defol" diyerek stüdyodan kovdu!

Türkiye ATV'de yayımlanan Esra Erol'daki skandal olayı konuşuyor. Esra Erol hem eşi Mevla Kaya hem de 19 yaşındaki sevgilisi Nilüfer Uysal ile birlikte yaşayan Salih Kaya'yı canlı yayında stüdyodan kovdu. Nilüfer Uysal, Salih Kaya'nın nikahlı eşi Mevla Kaya'ya saldırmaya kalkıştı.

Karısı Mevla Kaya, sevgilisi Nilüfer Uysal ile aynı evde yaşayan Salih Kaya, televizyoncu Esra Erol'a konuk oldu.Yayından kovulan Salih stüdyodan çıkarken Esra Erol ise,"Arsızlar pişkinler, böyle bir şey görmedim" dedi.

Nilüfer, artık onlarla yaşamak isteyen Mevla'nın üstüne yürüdü. Stüdyo bir anda karışırken, güvenlik ekipleri yayına girdi. Esra Erol durumu kontrol etmeye çalışırken yayın kesildi.

Hem eşi Mevla Kaya hem de 19 yaşındaki sevgilisi Nilüfer Uysal ile birlikte yaşayan Salih Kaya, pişkinliği ile Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Sevgilisi Nilüfer Uysal da bu ahlaksız ilişkiden memnun olduğunu ve Salih ve eşiyle yaşamaya devam edeceğini söyledi. 

Haberin Devamı

Mevla Kaya, boşanacağını açıkladı

Esra Erol, çarpık ilişkinin ortasında kalan Mevla Kaya'ya destek çıkıp ona yeni bir yaşam sundu. Mevla Kaya perşembe günü bu teklifi geri çevirdi ve boşanmayacağını söyledi. Mevla cuma günü kararını değiştirip gerçekleri konuşmaya başlayınca ise kızılca kıyamet koptu. Bu sapkın ilişkiye devam etmek istemediğini belirten Mevla, boşanacağını açıkladı. 

Nilüfer, Mevla'ya saldırmaya kalktı

Haberin Devamı

Yayına katılmayıp kulisten Mevla'nın konuşmalarını dinleyen Salih Kaya, bir anda yayına dalıp sevgilisi Nilüfer'i elinden tutup götürmeye çalıştı. Esra Erol bu duruma sinirlendi ve her ikisini de locaya oturttu. Salih Kaya aynı pişkinliğine devam etti ve "Ben sustum, şimdi konuşacağım Türkiye dinleyecek" dedi. Bu sırada ondan cesaret alan sevgilisi Nilüfer bir anda ayağa kalkıp resmi eş Mevla'ya saldırmaya kalktı. 

 Esra Erol "Defol" diyerek stüdyodan kovdu

Esra Erol "Bütün bunların sebebi sensin" biliyorsun değil mi deyince Salih 'evet' diyerek yanıt verdi. Esra Erol "bundan da utanmıyorsun" diyerek ona sert çıkıştı. Salih pişkinliğe devam edince Esra Erol daha fazla dayanamadı ve parmağını kapıya doğru çevirip "Salih defol git... Defol git..." diye bağırdı.

Haberin Devamı

Esra Erol "Bütün bunların sebebi sensin" biliyorsun değil mi deyince Salih 'evet' diyerek yanıt verdi. Esra Erol "bundan da utanmıyorsun" diyerek ona sert çıkıştı. Salih pişkinliğe devam edince Esra Erol daha fazla dayanamadı ve parmağını kapıya doğru çevirip "Salih defol git... Defol git..." diye bağırdı. 

Esra Erol: Arsızlar pişkinler, böyle bir şey görmedim

Yayından kovulan Salih stüdyodan çıkarken Esra Erol "Arsızlar pişkinler, böyle bir şey görmedim" diyerek kızgınlığını dile getirdi. Salih giderken kulisteki Nilüfer'i de götürmeye çalışınca genç kızın annesi ise sinir krizi geçirdi.

Sonraki Haber