AUZEF soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? İÜ 2024 Güz dönemi final sınavı AUZEF sınav soruları ve cevapları AKSİS sorgulama

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi güz dönemi final sınavları 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Söz konusu sınavların ardından katılımcılar AUZEF cevap anahtarı için sorgulama yapacaklar. Bu kapsamda; “AUZEF sınav soruları ve cevapları açıklandı mı? İÜ 2024 Güz dönemi final AUZEF soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Gözler kurumdan gelecek resmi açıklamada!

AUZEF sınav soruları ve cevapları için araştırmalar devam ediyor. Toplamda 3 oturumda tamamlanacak olan sınavda adaylara her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecek. Final sınavlarının değerlendirmeye etki oranı ise yüzde 70 olarak belirtilmişti. Peki; AUZEF sınav soruları ve cevapları açıklandı mı? İÜ 2024 Güz dönemi final AUZEF soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? AUZEF cevap anahtarı için son dakika açıklaması bekleniyor!