Avrupa'dan Türkiye'ye "Üç başlı canavar katil geliyor" uyarısından sonra daha beteri geldi.. Mersin, Antalya, İzmir, Antalya ve İstanbul'a çok büyük kötü haber

Avrupa'dan Türkiye'de özellikle Akdeniz bölgesine yönelik yapılan uyarıda "Cerberus" sıcaklarının etkili olacağı ifade edilmişti. Bu sefer Yunanistan bölgesinden daha da beter bir haber geldi. Yunan mitolojisinde ölüleri tekneyle ruhlar alemine götüren "Kharoon" adlı daha şiddetli bir sıcak hava dalgasının yolda olduğu konusunda uyarı yapıldı. Mersin, Antalya, İzmir, Antalya ve İstanbul'da sıcaklıklar daha da artacak. Vatandaşlar evde kalmaya devam etmeli.

Temmuz başından bu yana yüksek sıcaklar ile baş etmeye çalışan Türkiye'ye günler öncesinde Avrupa'dan ürküten bir uyarı geldi. Adını Dante'nin Cehennem'inde yer alan üç başlı canavar-köpek "Cerberus" tan alan şiddetli bir sıcak hava dalgasının Türkiye'yi etkileyeceği ifade edildi. Bu hava dalgasına ilişkin endişeler devam ederken bu sefer Yunanistan'dan panik yaptıran bir haber geldi.