Bahçesinde çim biçen kadın gökten bir anda üzerine doğru gelen yaratıkla dehşete düştü... Topraktan yerden de azılı bir canavar üzerine geliyordu

Bahçesinde çim biçen kadın gökten bir anda üzerine doğru gelen yaratıkla dehşete düştü. Kadın gökten koluna düşen ve bir anda kolunu sarmaya başlayan yılanı fark etti ve kurtulmaya çalışırken o anca yılanı gözüne kestirmiş şahin de kadının kolunu hedef aldı ve saldırdı. Bıçak gibi keskin pençeleriyle yılanı yakalamaya çalışan şahin kadının kolunu da resmen paramparça etti. Ardından şahin, kadının kolundaki yılanı tuttuğu gibi kaçıp gitti.

Korkunç olayı yaşayan kadın Peggy Jones, yerel yayın kuruluşuna yaşadıklarını anlattı. Havaların ısınmasıyla birlikte insan hayvan karşılaşmaları tüm dünyada artmış olsa da Jones'un yaşadığı çok nadir bir olay olarak tarihe geçebilir. Jones, arka bahçesini biçerken üzerine bir yılan kondu ve koluna dolanarak sımsıkı sıktığını söyledi. Yerel kanala, “Gökten, açık maviden bir yılan koluma düştüğünde mülkümüzü biçiyordum” dedi.