Barselona geri çağırıyor? Paris Saint Germain sözleşme öneriyor? İşte Messi'nin kararı...

Fransa Ligi'nin devi Paris Saint-Germain, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Lionel Messi'ye yeni sözleşme teklifi yapmaya hazırlaıyor.

Fransa Ligi Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain, sezon sonunda kontratı bitecek olan Lionel Messi'ye yeni sözleşme teklifi yapmaya hazırlanıyor.

PSG'den Messi'ye yeni sözleşme

Fransız basınında yer alan haberlere göre; PSG'nin, kontratı bitecek olan Arjantinli yıldıza yıllık 30 milyon Euro'dan 1+1 yıllık yeni sözleşme teklifi yapacağı belirtildi. 



Barcelona transferde ısrarcı

Haberin Devamı

Öte yandan, Barcelona'nın da 35 yaşındaki yıldız oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi. Messi'nin ise şu an transfer söylentilerine itibar etmediği ve öncelikli hedefinin Dünya Kupası'na konsantre olmak istediği öğrenildi. 

Mbappe, Neymar ve Messi'den rahatsız

Ayrıca, yine Fransız basınında yer alan haberlere göre; takımın yıldız oyuncularından Kylian Mbappe'nin, PSG yönetimine Messi ve Neymar'ı takımda istemediğini yeniden ilettiği ifade edildi. 

Haberin Devamı

 

Bilindiği üzere Mbappe'nin, Neymar ve Messi'nin saha içindeki pozisyonlarından dolayı rahatsız olduğu ve kendisinin de forvete geçmesinden dolayı daha rahat hareket edemediği iddia edilmişti.

Sonraki Haber