BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANIYOR! 2023 Bekçilik sınavı sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak; sorgulama nasıl ve nereden yapılır?

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı'na katılan binlerce adayın gündeminde bekçilik sınav sonuçları yer alıyor. 30 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen sınavın ardından yapılacak değerlendirmeler tamamlandığında bekçilik sınav sonuçları erişime açılacak. Polis Akademisi'nden yapılan açıklamaya göre; bekçilik sınavı sonuçları açıklanma tarihi duyuruldu.

30 Eylül'de Ankara'da yapılan 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı sonuç tarihi belli oldu. Bekçilik sınavı sonuçları bilgisi pa.edu.tr adresinden ve ya meb.gov.tr adresi ile beraber odsgm.meb.gov.tr adresinden yayınlanacak. Peki, bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, ayın kaçında? İşte bekçilik sınav sonuçları açıklanma tarihi ve diğer bilgiler.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANIYOR! GÖZLER SON DAKİKA AÇIKLAMASINDA!

Bekçilik sınavı sonuçları 23 Ekim 2023 Pazartesi günü açıklanacak. Bekçilik sonuçları kurumun resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabilecek.

Detaylar şöyle;