Bilecik'te artık görülmesi x2 hayra alamet olmayan canlı emekli vatandaşların evine girerken görüldü. Korkudan hapları ellerinde kaldı

Türkiye'de artık kış aylarının iyice belirginleşmeye başlaması nedeniyle ortaya çıkması çarpı 2 hayra alamet olarak adlandırılmayan bir canlı, emekli vatandaşlar tarafından yaptırılan siteye girerken görüntülendi. Vatandaşların korkudan şeker hapları ellerinde kaldı.

Türkiye'de havaların soğuması ve kış aylarına girilmesiyle birlikte ayıların da yavaş yavaş kış uykusuna yatması bekleniyordu. Ancak maalesef ki ayılar hala kış uykusuna hala yatmadı ve ortalıkta görülmeye devam ediyor. Üstelik kar mevsiminin yaklaşmasına rağmen hala ayıların kış uykusuna yatmamış olması da bu durumu x2 daha hayra alamet olmayan bir hale getiriyor. 

Artık kış aylarının iyice belirginleşmeye başlaması nedeniyle ortaya çıkması çarpı 2 hayra alamet olarak adlandırılmayan bir canlı, emekli vatandaşlar tarafından yaptırılan siteye girerken görüntülendi. Vatandaşların korkudan şeker hapları ellerinde kaldı.