Böyle acımasızlık görülmedi: Denizli'de yürek yakan olay! İhanetin bedelini 2 aylık bebeğe ödetti

Denizli'de kan donduran bir olay meydana geldi. Kerzi Yılmaz adlı şahıs, 2 aylık bebek Hamdi Y.'nin, üzerine asitli sıvı döküp ağır yaraladı.

This browser does not support the video element.

Olay, dün, Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi'nde meydana geldi. Bir çocuk annesi Kerzi Yılmaz, bir süre önce evi terk eden eşi Gökhan Yılmaz'ın birlikte yaşadığı sevgilisi Özbekistan uyruklu S.G.'nin evine gitti. Burada S.G. ile kavga eden Kerzi Yılmaz, iddiaya göre, yanında getirdiği asitli sıvıyı, S.G. ile Gökhan Yılmaz'ın birlikteliğinden olan 2 aylık bebekleri Hamdi Y.'nin üzerine döktü. Annesinin kucağındaki bebeğin vücudunda yanıklar oluştu.

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU AĞIR

Komşuların ihbarıyla adrese polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Hamdi bebek, annesinin refakatinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulan bebeğin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

GÖZALTINA ALINAN KADIN TUTUKLANDI

Haberin Devamı

Polis, olayın ardından kaçan Kerzi Yılmaz'ı, Fatih Mahallesi'ndeki evinde yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Yılmaz, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilere, bebeğin üzerine herhangi bir madde atmadığını, kendisine kumpas kurulduğunu söyleyen Kerzi Yılmaz'ın tutuklandığı belirtildi.