Bu da yeni nesil büyücülük yöntemi! Casus yazılım ile büyü tuzağı yaptı hem cinsel ilişkiye girdi hem de varını yoğunu aldı

Akıllara durgunluk veren olay Kocaeli'de yaşandı. Anne ve iki çocuğunun telefonuna casus yazılım programı yükleyip tüm bilgilerine erişen kişiler "Üzerinizde büyü var" dedi. Anne ve kızları hem maddi hem manevi zarara uğratıldı.

 Kocaeli'de iddiaya göre, anne ve iki çocuğunun telefonlarına casus yazılım programı yükleyen şahıs, bu şekilde onlara ait özel bilgilere ulaşarak, "Üzerinizde büyü var" yalanını söyledi. Bu yalana inanan anne ve kızı hem maddi anlamda zarara uğradı hem de tecavüze maruz kaldı.
İddiaya göre, M.O. isimli kadın (47) ile C.A. (44) arkadaş oldu. Bu süre zarfında M.O.'nun kızı K.O. (30) ve oğlu S.B.O.'nun (21) telefonlarına özel numaralardan aramalar gelmeye başladı. Bunun üzerine C.A., M.O.'ya telefonlara koruma programı yükleyeceği yalanını söyledi. M.O.'yu kandıran C.A., telefonlara koruma programı yerine, casus yazılım programı yükledi. C.A., M.O.'ya komiser tanıdığının olduğunu da ifade ederek, özel aramaları yapan şahsın bulunduğunu söyledi. Özel aramaların kesilmesinden sonra güven kazanan sanık C.A., komiserin Amerika'da tedavi gördüğü yalanıyla, M.O.'dan para almaya başladı.