Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiyor: İlişkilerde kritik hafta! Hangi burçlar dikkat etmeli, hangi burçlara şans getirecek?

Aycan Balan, 22-28 Mayıs haftasında gökyüzü enerjisini yazdı. Mars Aslan burcuna geçiyor. Hangi burçlar, nasıl etkilenecek? İş ve ikili ilişkilerde hangi burçların şansı dönecek? İşte detaylar...

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Haftaya savaşın gezegeni olan Mars’ın Aslan burcuna geçişi ve yaşam kaynağımız olan Güneş’in İkizler burcuna geçiş enerjisi ile başlayacağız. Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, iletişim ve bilgi akışımızın hızlanacağı bir dönem içine girmiş olacağız. Bu dönem içinde ikili iletişimlerimiz hız kazanacaktır. Eğitim ve öğrenme konularına olan merakımız artarken, öğrendiğimiz yeni bilgileri başka insanlarla paylaşmak isteyeceğiz. Farklı insanlar tanımak, sosyalleşmek ve seyahat gibi konularımız gündem içinde olabilir. Global bazda ise, eğitim ve öğrenim hayatı ile ilgili konularda önemli kararlar alınabilir. Medya, basın yayın, ticaret hayatını ilgilendiren konular gündeme gelebilir.