Çorum'da 4-6 yaşındaki Kur'an Kursu öğrencileri, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Kocaman yürekleri ve minik elleriyle tek tek hazırladılar

Çorum'a bağlı Sungurlu ilçesinde 4-6 yaşındaki Kur'an Kursu öğrencileri, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Ramazan dolayısıyla yardıma ihtiyacı olanlar için gıda kolileri hazırladı. 4-6 yaşlarındaki kurs öğrencileri kocaman yürekleri ve minik elleriyle tek tek hazırladılar. İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sungurlu'da Hacı Nebi Kelepircioğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Ramazan dolayısıyla yardıma ihtiyacı olanlar için gıda kolileri hazırladı.

"KOCAMAN YÜREKLİ YAVRULARIMIZI KUTLUYORUM"

Minik öğrencilerin yaptıkları yardımı görmek üzere Hacı Nebi Kelepircioğlu 4-6 yaş Kur'an Kursu'na giden İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yardım ve kardeşlik ayı olan Ramazan-ı Şerif ayında velilerinin desteği, öğreticilerinin rehberliğinde iyilik kolilerini hazırlayan kocaman yürekli yavrularımızı kutluyorum" dedi.

Haberin Devamı

AİLELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Minik öğrenciler ile ayrı ayrı sohbet eden İlçe Müftüsü Eroğlu, onlara rehberlik eden Kur’an kursu öğreticisine ve destek veren ailelere teşekkür etti.

Sonraki Haber