Dağlarda, karanlığın örtüsü altında gizlenmiş, bulunması zor bir yaratık Sikkim Orman Departmanı tarafından yakalandı. Tebrikler

Dağlarda, karanlığın örtüsü altında gizlenmiş bulunması zor bir yaratık, Sikkim Orman Departmanı yetkilileri tarafından yakalandı. Dağlık bölgede yaban hayatını araştırmak isteyen departman yetkilileri, bölgeye çok sayıda kamera yerleştirmişti. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan habere göre, nadiren görülen Tibet boz ayısı, bölgede bulunan kameralara yakalandı. Yetkililer, bölgedeki Tibet boz ayılarının popülasyonunu değerlendirmek için Sikkim'in yaban hayatını incelemeye devam edecekler.

Dağlarda, karanlığın örtüsü altında gizlenmiş bulunması zor bir yaratık Sikkim Orman Departmanı yetkilileri tarafından yakalandı. Tüylü hayvanın haberi olmadan birisi, daha doğrusu bir şey izliyordu. Doğu Hindistan'ın dağlarında, başıboş halde gezinen nadir canlının görüntüleri, ormana daha önce yaban hayatı izlemek isteyen yetkililer tarafından yerleştirilen kameralarla kaydedildi.