Dizi

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu!

Netflix Türkiye platformunda haftalık olarak en fazla izlenen yapımların yer aldığı "TOP 10" listesi yayınlandı. İşte 25-31 Mart 2024 haftasında Netflix Türkiye'de en fazla izlenen 10 dizi.

Üç Kız Kardeş dizisinden kötü haber!

Üç Kız Kardeş dizisinden sevenlerini üzecek haber geldi. İclal Aydın'ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan ve başrollerinde Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Veda Yurtsever, Tayfur Eraslan, Benian Dönmez ve Ayça İnci'nin yer aldığı dizi final yapıyor.

Kızılcık Şerbeti reytingleri altüst etti!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve her bölümüyle sosyal medyada çokça konuşulan dizi 'Kızılcık Şerbeti' dün akşam yayınlanan bölümüyle bir kez daha zirveye yerleşti.

En çok izlenen diziler açıklandı!

10 - 16 Mart 2024 tarihleri arasında televizyonda en çok izlenen diziler belli oldu.

Haftanın en çok izlenen filmleri açıklandı

Netflix'te 4-10 Mart 2024 tarihleri arasında toplam izlenme süresi göz önünde bulundurularak hazırlanan Top 10 listesi açıklandı. İşte geçtiğimiz haftanın en fazla izlenen filmleri...

"Hürrem" için ilk teklif o oyuncuya gitmiş!

Dönemin reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl deyim yerindeyse ortalığı kasıp kavurmuş, yurt dışı en fazla satılan dizilerden biri olmuştu. Meryem Uzerli, dizide canlandırdığı 'Hürrem' karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuştu. Yılların ardından öğrenilen gerçek ise duyanları çok şaşırttı. Hürrem rolü için teklifin ilk olarak başka bir oyuncuya gittiği öğrenildi.

Dilber'in şarkısına dudak uçuklatan teklif!

Yılmaz Erdoğan'ın reyting rekortmeni dizisi İnci Taneleri, sahneleriyle gündem olmaya devam ederken, diziyle meşhur olan şarkı "Dilber evin barkın yok mu?"ya 1 milyon TL'lik teklif geldiği öğrenildi. Ancak şarkıya dizinin yapımcısı tarafından ambargo koyulduğu, proje bitene kadar şarkının kullanımına izin verilmeyeceği öğrenildi.

Harry Potter dizisinin yayın tarihi belli oldu

Dünyanın en çok satan romanlarından Harry Potter, film serisinin ardından şimdi de dizi olarak izleyiciyle buluşacak.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su belli oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Abdullah' karakterini canlandıran oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesinin ardından diziye devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Tedavisi devam eden oyuncunun yerine bir başka isimle anlaşıldığı duyuruldu.

Survivor'da ortalık karıştı!

Sevilen yarışma Survivor All Star'da ortalık fena karıştı. Yarışmacılardan Atakan ile Yasin arasında çıkan gerilimde Atakan, "El kol sallayarak gelirsen geri dönemeyebilirsin" sözlerini kullandı. Yasin, "Racon kesiyor burada" sözleriyle tepki gösterirken Acun Ilıcalı, Atakan'a uyarıda bulundu. Öte yandan Acun Ilıcalı Hakan, Bozok, Ogeday ve Seda'ya verilen cezaları da açıkladı.

Kurtlar Vadisi "Muro" rekortmen diziye katılıyor!

Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı "Muro" karakteri ile milyonlar tarafından tanınan oyuncu Mustafa Üstündağ, rekortmen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosuna katıldı.