Doğada gezinti yapan Alman sırt çantalı gezgin onları yerde sürü halinde ölü olarak tesadüfen keşfetti. Araştırmacılar bile bilmiyordu

Doğada gezinti yapan Alman sırt çantalı gezgin, onları yerde sürü halinde ölü olarak görünce gözlerine inanamadı. Tesadüfen yaptığı keşfi dünya ile paylaşan gezgin, araştırmacıları bile şaşırttı. Daha önce defalarca bölgeye gelmesine rağmen hiç böyle bir şey ile karşılaşmadığını söyleyen gezgin, ölü yaratıkların nereden geldiğini öğrenmek istedi. Bölge sakinleri ise, bu böceklere sadece uzaktan bakmasını, asla dokunmamasını önerdi.

Avustralya'ya gelen ziyaretçiler, flora ve faunamızın çeşitliliği karşısında sürekli şaşkına dönüyor. Ancak altıncı kez tatile çıkan Alman sırt çantalı gezgin, doğa parkurunda garip bir manzarayla karşılaştıktan sonra korktu. Ziyaret etmek için güzel bir yer olmasına rağmen, yakın zamanda Victoria'yı ziyaret eden turist, Yarra Sıradağları Milli Parkı'nda yürürken yerli sürüngenler, böcekler ve hayvanlardan oluşan seçimlerimize atıfta bulunarak burada her şeyin bir şekilde çok daha büyük olduğuna dikkat çekti.