Doğurduğu bebeği kanalizasyona attı

Dünyaya yeni gelmiş bir kız bebek, doğumdan hemen sonra kanalizasyona atıldı. O anda ise kelimenin tam anlamıyla bir mucize yaşandı. Yanından insan geçtiği sırada ağlamaya başladı ve hayata tutunmayı başardı.

Brezilya Sao Paulo'da yaşanan olay dehşete düşürdü. Doğduktan hemen sonra bir plastik torbaya konulduktan sonra kanalizasyona atılan bir kız bebek ağlama seslerini duyan bir mahalle sakini tarafından kurtarıldı.

Adı açıklanmayan mahalle sakini bir bebek ağlama sesi duyunca dikkatini verdi. Bir süre sesi dinledi ancak nereden geldiğini anlayamadı. Durumdan çok şüphelenince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri arama yaptıkları sırada ağlama sesi yükselen kız çocuğunu kanalizasyonun içinde poşete sarılı olarak buldu.

Olay yerine giden polis memurları Vila Nova Cachoerinha hastanesine götürülen minik kız çocuğu hemen bakım altına alındı. Yeni doğduğu için enfeksiyona karşı oldukça korumasız olan bebek, doktorların üstün çabaları sonucunda hayata tutunmayı başardı.

Hastanede görev yapan hemşirelerin sosyal medyada paylaştığı video ile gündeme gelen bebeğin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, "Minik bebek her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sağlığına tam olarak kavuştuğu zaman yeni bir açıklama yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

29 Şubat'ta yaşanan olayın ardından soruşturma açıldığını belirten polis yetkilileri, henüz bir şüpheli olmadığını, soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

Sonraki Haber