Dolunay Oğlak burcunda: İlişkisi olanlar, yeni iş planları yapanlar dikkat! Ani bitiş ve başlangıçlar dönemi başlıyor

Aycan Balan, 9 Temmuz haftasının gökyüzü enerjisini yazdı. Oğlak burcunda meydana gelen Dolunay hangi burçları, nasıl etkileyecek? İşte bu hafta burçların gündemi...

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

3 Temmuz Pazartesi günü Oğlak burcunun 11 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Astrolojide Dolunay dönemi, enerjinin yükseldiği duygusal bir dönem olarak kabul edilir. Dolunay zamanları, genellikle bir döngünün tamamlanması, sonuçların ortaya çıkması ve mevcut durumun vurgulanması anlamına gelir. Dolunay’ın etkileri, Ay'ın sembolik anlamlarına, hangi burçta gerçekleştiğine ve astrolojik konumuna bağlı olarak değişebilir. Bu Dolunay’da da Oğlak burcunun sembolize ettiği konuların etkisi altında olacağız.

Oğlak burcu, kariyer, hedefler ve başarı ile ilişkilidir. Bu Dolunay zamanında, iş hayatımızda önemli bir dönüm noktası veya başarıların meydana gelebileceği bir zaman dilimi altında olacağız. Kariyer hedeflerimizi netleştirmek, iş projelerinde ilerlemek veya yeni sorumluluklar almak için fırsatlar elde edebiliriz. Dolunay’ın etkisiyle, profesyonel olarak daha fazla yetkinlik ve statü kazanabilir veya otorite konumunu güçlendirebiliriz.