tv100 ekranlarında Dr. Sinan Oğan’dan çarpıcı açıklama: Kim HDP ile iş birliği yapacaksa biz onun karşısında olacağız

tv100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına katılan TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oğan, “. O gün kim HDP’yle iş birliği yapacaksa ki bu Kılıçdaroğlu da olabilir Erdoğan da olabilir, biz onun karşısında olacağız. Bu kadar net…” dedi.

tv100.com Yazarı Latif Şimşek, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, Gazeteci/Yazar Mustafa Ertekin ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İlgi ile takip edilen programda Pınar Işık Ardor, “Adaysınız, seçilemediniz… Seçilemezseniz ikinci turda kime oy vereceksiniz?” sorusunu TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan’a yöneltti.

 “Kim HDP ile iş birliği yapacaksa biz onun karşısında olacağız”

Oğan, Ardor’un sorduğu soruya, “Bugünden o günkü şartları görmek mümkün değil ama anlaşılsın diye şunu söyleyeyim. O gün kim HDP’yle iş birliği yapacaksa ki bu Kılıçdaroğlu da olabilir Erdoğan da olabilir, biz onun karşısında olacağız. Bu kadar net… O günkü şartlarda durum değerlendirmesi yapılacak ama HDP’nin desteklediği yerde bizim olmamız mümkün değil” diyerek yanıt verdi.

Sonraki Haber