Dünya devi ile anlaştı! Çağlar Söyüncü'den devre arasında dev transfer...

A Milli Futbol Takımı'n savunmasının önemli isimlerinde Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oluyor. Uzun yıllardır İngiliz ekibinde forma giyen milli futbolcu,  Teknik Direktör Brendan Rodgers ile yaşadığ sorunlardan dolayı bu sezon beklediği forma şansını bulamadı.Milli stoper ile yaz transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe de ilgilenmiş. Milli futbolcu kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesinden dolayı teklifleri kabul etmemişti. İşte yeni adresi...

Çağlar Söyüncü, kariyerine Bucaspor altyapısında başladı, Altınordu formasıyla çıkışını gerçekleştirdi. Süper Lig'e transfer olmadan Avrupa'ya giden yıldız futbolcu, Almanya'da mücadele eden Freiburg'a katıldı. Bundesliga'da gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın büyük takımlarının radarına giren savunma oyuncusu, 2018 yılında Leicester City'ye transfer oldu. 

İngiliz ekibinde ise kariyerinin en üst düzey performansının gösteren milli futbolcu, İngiltere'de yılın 11'ine aday gösterildi. Bu sezon ise Leicester City teknik direktörü Brendan Rodgers ile sorun yaşayan Çağlar, formasından uzak kaldı. Brendan Rodgers, yeni sezonda gorma giymekte zorlanan millî stoperin seviyesini yetersiz bulduğunu medya karşısında dile getirdi. 

Haberin Devamı

İskoç menajer, milli aradan önce Leicester City'nin evinde İngiliz Devi Manchester United'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Söyüncü ile ilgili sorulan soruyu: "Çağlar Söyüncü oynamıyor çünkü şu anda istediğimiz seviyenin yakınında dahi değil" şekilde yanıtladı. 26 yaşındaki stoper ise Twitter hesabından Mevlana'nın, "Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir" sözünü paylaşarak hocasına bir yanıt vermiş oldu.

Yaz transfer döneminin son günlerinde Leicester City'de mutsuz olan Çağlar Söyüncü için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girmişti. Ancak milli futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için iki takımın da teklifini ederek reddetti.

Haberin Devamı

Milli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılabileceği konuşulurken bir dünya devi devreye girdi. Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid'in yüksek ilgisi bulunduğu söylenirken bu transferde İspanyol ekibine İtalyab bir rakip çıktı.

La Gazzetta dello Sport'da yer alan bir habere göre Inter, Leicester City'de yeteri kadar süre alamayan Çağlar Söyüncü ile ilgileniyor. İtalyan ekibinin devre arasında Çağlar Söyüncü için bir girişimde bulunacağı belirtiliyor.

Sonraki Haber